Praktiska detaljer för Fallskärmsjägarnas Dag

Fallskärmsjägarnas Dag 2019

2019 kommer Fallskärmsjägarnas Dag att genomföras helgen 16-18 augusti. Redan nu kan ni alltså planera era jubileum och säkra stor uppslutning!

Planer och program för helgen

För att du enkelt skall kunna hålla dig uppdaterad runt planerna, så samlar vi detaljer och länkar här.

Så snart vi har mer info, så uppdaterar vi denna sida. Kom därför tillbaka med jämna mellanrum, så är du säker på att inte missa viktiga uppdateringar.

OBS! Kom ihåg att ta med din basker till uppställningen på lördag kväll.

Programmet beräknas vara på plats under juni månad.

M/S Sandön öppnar också i år för er som önskar boka plats - Tfn. 070-21 45 254, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Logementsboende

Vi jobbar med att få sängplatser på Fästningen och uppdaterar denna sida när vi vet status.

För dig som vill finna boende utanför Fästningen finns det många alternativ.

Sannolikt möjligt att Tälta i lägret

Du som är betalande medlem kommer antaglinen kunna tälta i gamla Lägret, nede vid vattnet till vänster om bastun. Villkoret är att ni städar av efter er och ser till att att ett foto av tältplatsen skulle kunna användas som en reklambild för "det orörda gräset i fallskärmsjägarlägret".

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack