Para Endurance Race 2019 öppen för registrering

PER2019

Den 6-8 september är det dags! Då genomför vi igen tävlingen Para Endurance Race.

  • 24 timmar
  • 100 stridspar
  • 70 km
  • 40 kg gemensam packning

Så enkelt och åndå så tungt.

Para Endurance Race är baserad på den legendariska Örnmarschen - en av de tester som krävs för att bli Fallskärmsjägare. Detta är en tävling utformad för civila som vill flytta sina gränser under mer eller mindre kontrollerade förhållanden. Det enda vi inte kan kontrollera är din egen förmåga och vilja att genomföra tävlingen; det måste du, tillsammans med din stridsparskamrat, stå för själv. Du kommer inte hoppa från en Hercules eller skjuta med automatvapen men i övrigt är mycket likt det vi genomför under Örnmarschen.

Nu kan du anmäla dig, med frist den 1 maj 15, kl 22. Om fler är 100 stridspar är anmälda kommer tävlingsledningen plocka ut stridsparen som får lov att delta, med utgångspunkt i din registrering, där du bl.a. skall motivera varför just du skall få delta.

Det är bara att köra på!

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack