Praktiska detaljer för Fallskärmsjägarnas Dag

Fallskärmsjägarnas Dag 2017

2017 kommer Fallskärmsjägarnas Dag att genomföras helgen 18-20 augusti. Redan nu kan ni alltså planera era jubileum och säkra stor uppslutning!

Planer och program för helgen

För att du enkelt skall kunna hålla dig uppdaterad runt planerna, så samlar vi detaljer och länkar här.

Så snart vi har mer info, så uppdaterar vi denna sida. Kom därför tillbaka med jämna mellanrum, så är du säker på att inte missa viktiga uppdateringar.

OBS! Kom ihåg att ta med din basker till uppställningen på lördag kväll.

Programmet hittar du här.

Logementsboende

I mitten av juni fick fick vi tillgång till 110 platser på Fästningen, inklusive 15 till besökande bröder från de finska fallskärmsjägarna. Du måste vara medlem för att få tillgång till en plats och du kan bara anmäla dig själv. Detta gör vi för att kunna fördela platserna så rättvist som möjligt och undgå att två stora årskullar i "värsta fall" tar alla platserna.

Logga in på dina medlemssidor och ta dig till sidan för logementsanmälan. Om du är medlem kommer du då automatiskt få tillgång till formuläret. När de 120 platserna är fördelade - först till kvarn gäller - så skickar vi ut en bekräftelse med besked om du fått en plats.

Om du inte har tillgång till en dator men önskar boka en logementsplats, skicka ett brev till:

Fallskärmsjägarklubben
Fortifikationsgatan 6
546 30 Karlsborg

För dig som vill finna boende utanför Fästningen finns det många alternativ.

Alternativt boende: Tälta i lägret

Du som är betalande medlem kan också tälta i gamla Lägret, nede vid vattnet till vänster om bastun. Villkoret är att ni städar av efter er och ser till att att ett foto av tältplatsen skulle kunna användas som en reklambild för "det orörda gräset i fallskärmsjägarlägret".