Operation Gegenstein Crossing III

 Anmälan stängd
 
6
Kategori
Egen skärm och standardkrav
Datum
2022-08-11 00:00 - 2022-08-14 00:00
Plats
Airfield Ballenstedt, Tyskland - Airfield Ballenstedt, Tyskland
Anmälan
Jag kommer anmäla mig

Ett trevligt arrangemang med våra tyska vänner i Military Round Canopy Group (MRCG), som också arrangerar sin numera klassiska ”Operation Jumping Rabbit" i Stendal under våren. Vi hoppar tillsammans och umgås under gemytliga former.

Detta arrangemang genomförs på deras flygfält i Ballenstedt, som också är hemmet för en av de sista "Paratrooper Transalls" (C-160).

Som vid tidigare arrangemang med MRCG har de valt att ta emot anmälningarna direkt när det är dags för det. När arrangemanget bekräftas kommer MRCG presentera fler detaljer och inkludera uppdaterade priser för hopp och övrig logistik. Förväntad nivå är ca 20-25 Euro/hopp och övriga kostnader på runt 10 Euro/dag.

Vi ber dig i alla fall att också klicka på knappen över, "Jag kommer anmäla mig". Då vet vi andra som också är intresserade - det blir ju ännu trevligare om vi är fler.

Fler detaljer kommer alltså senare men varför inte lägga in denna hoppmöjlighet i kalendern redan nu?

Undrar du vad batteriet och handen högst upp på sidan betyder? Läs om det här.

 
 

Alla datum

  • Från 2022-08-11 00:00 till 2022-08-14 00:00

Powered by iCagenda

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack