Operation Jumping Rabbit IV - OBS! Inställt

Kategori
Egen skärm och standardkrav
Datum
2021-04-23 00:00 - 2021-04-25 00:00
Plats
Stendal, Tyskland
Anmälan
Jag kommer anmäla mig

Igen har vi fått en inbjudan från våra vänner i tyska Military Round Canopy Group (MRCG) till deras traditionella Operation Jumping Rabbit. Det kallas så för att detta vanligtvis har körts under påskhelgerna.

Arrangemanget genomförs i Stendal, vilket är där de tyska fallskärmsjägarna hade sin utbildningsanläggning från 40-talet. En historisk plats med mycket historia!

Vi kommer sannolikt också denna gång kunna övernatta i den gamla, historiska hangaren, där vi också packar skärmar och intar våra måltider.

OBS! Covid-19 kan komma att ställa till det för arrangemanget men för närvarande är det grönt.

Som vid tidigare arrangemang med MRCG har de valt att ta emot anmälningarna direkt när det är dags för det. Fler detaljer om detta kommer senare men det är ju alltid möjligt att lägga in i kalendern ändå ;-)

Om du avser bli med så ber vi dig klicka på knappen över, "Jag kommer anmäla mig". Då vet vi andra hur det står till med intresset.

Undrar du vad batteriet och handen högst upp på sidan betyder? Läs om det här.

 
 

Alla datum

  • Från 2021-04-23 00:00 till 2021-04-25 00:00

Powered by iCagenda

Dessa webbsidor använder ett litet antal s.k. 'cookies' - eller 'kakor', på svenska. Ett par av dem möjliggör sidornas grundläggande funktionalitet, medan övriga används när du är inloggad. Du kan välja om du önskar låta dessa kakor användas eller inte. Om du väljer bort 'kakorna' kan du eventuellt uppleva att webbsidorna uppför sig lite märkligt.
Mer information 'Kakor' är OK för mig Inga 'kakor' för mig, tack